У ДДУВС відбувся OPEN DAY

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ вкотре відкриває двері для абітурієнтів та батьків. Задати питання щодо вступу, ознайомитися зі структурою ЗВО та познайомитись з життям закладу зсередини гості змогли у рамках суботнього OPEN DAY.

Офіційна частина заходу розпочалася у конференц-залі: тут відбулася презентація університету та знайомство із керівним складом. Про структурні підрозділи вишу учням розповіли директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Лазарєв, заступниця директорки ННІ права та інноваційної освіти Ірина Дзюба, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Олексій Камишанський та декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Балабан. Вони окреслили формат навчання, презентували матеріально-технічну базу.

На усі питання щодо вступної кампанії – 2024 відповіла начальниця відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Влада Літошко.

У ході ознайомчої екскурсії майбутні абітурієнти оглянули ключові локації університету. Так, під час візиту до «Кризової кімнати дружньої до дитини» дізналися про комплекс заходів, який передбачає проведення допиту, опитування та індивідуально-профілактичної роботи з дитиною, яка перебуває в контакті та/або в конфлікті з законом. Така робота здійснюється відомствами, уповноваженими на захист та охорону прав дітей.

На полігоні «Протидія організованій злочинності та корупції» ознайомилися зі спеціальними технічними засобами, що допомагають виявити ознаки фальшивомонетництва, хабарництва чи службових підробок. Майбутні вступники спробували самостійно відрізнити реальну купюру від підробної.

Як визначити сліди злочину, що таке речові докази та навіщо правоохоронцю домедична підготовка – про це школярам розповіли на слідчо-криміналістичному полігоні університету.

Не оминули й студентські спеціальності: у залі судових засідань гості спробували розв’язати кілька правових задач, а у центрі психологічного розвантаження пройшли тест на свідоме обрання майбутньої професії.

Після завершення екскурсії усі бажаючі завітали до приймальної комісії, аби поставити запитання.

 

 


192