У ДДУВС пройшов персональний розподіл магістрів

Новини університету

На засіданні комісії головував ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр МОРГУНОВ. Всього у розподілі взяли участь 16 магістрів.

У розподілі взяли участь заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир БОГОНІС; заступник начальника Головного управління – начальник слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області Інна ВЛАСОВА; т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області Ігор ГЕРЕЙ, представники університету.

З метою з’ясування пропозицій комплектуючих органів з подальшого працевлаштування випускників до 4 Головних управлінь Національної поліції в областях, Департаменту стратегічних розслідувань були направлені листи, за якими отримані підтвердження.

Випускникам доведено порядок проведення персонального розподілу та роз’яснена процедура перерозподілу до інших територіальних органів Національної поліції України. Для подальшого проходження служби магістрів направлять до територіальних органів Національної поліції 5 областей України. Випускникам побажали гідно представити ДДУВС в органах та підрозділах Національної поліції України, захищати інтереси держави та служити українському народу.

 

 


208