«Жінки в суспільстві: ЛІДЕРСТВО. ДОСВІД. ІННОВАЦІЇ»: представники ДДУВС взяли участь у міжнародному Форумі в Дніпрі

Новини університету

Форум проведено з метою сприяння розкриттю особистісного і професіонального потенціалу жінок та дівчат, об’єднання лідерок різних напрямів діяльності, формування спільноти та підтримки, а також подолання життєвих викликів.

ДДУВС представили помічник ректора ДДУВС з гендерних питань Лариса Наливайко, завідувач кафедри СФП Віктор Богуславський, старший викладач кафедри СФП Наталія Бачинська, завідувач кафедри ФВтаТСП Ірина Скрипченко, викладач кафедри ФВтаТСП Оксана Ботурчук, викладач кафедри СФП Маргарита Чоботько та інші.

Учасників привітали: Посол Європейського Союзу в Україні Катаріна Матернова, Урядова уповноважена з питань гендерної політики в уряді Катерина Левченко, заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко, Надзвичайний і Повноважний Посол Хорватії в Україні Аніца Джамич та заступниця голови облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації Ірина Грицай.

Після пленарного засідання учасники заслухали доповіді спікерок про роль жінок у соціальній, правоохоронній та оборонній сферах, у науці, бізнесі та спорті.

 

 


209