Конференція поліції та суспільства (жовтень 2 та 3, 2024)

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Дослідницький центр поліцейських наук Університету Акурейрі (Ісландія) запрошує виступити з тезими на своєї 7-мої конференції «Поліція та суспільство», яка відбудеться 2 та 3 жовтня 2024 року. Конференція є місцем, де ісландські та міжнародні науковці, професіонали зустрічаються та обговорюють питання поліцейської діяльності в широкому масштабі. Фахівці і науковці, які працюють у сферах, які в тій чи іншій формі пов’язані з поліцейською діяльністю, заохочуються подавати тези, які базуються на їх роботі та/або дослідженнях.

Основні доповідачі відображають тему цьогорічної конференції: Громадська поліція. Основним напрямком роботи поліції в громаді є тісна співпраця між поліцією та місцевою громадою для підтримки закону та порядку, запобігання злочинам та вирішення проблем в інтересах кращого та безпечнішого суспільства для всіх. Служба поліції в громаді добре працювала в різних місцях, тому варто дослідити, які уроки можна винести з цього підходу.

Ми настійно заохочуємо до статтей, які стосуються поліцейської діяльності в громаді, але ми, звичайно, вітаємо всі внески, які в тій чи іншій формі перетинаються з поліцейською діяльністю.

Ця конференція є спільним місцем для науковців і професіоналів, де вони можуть поділитися своїми дослідженнями та досвідом щодо поліцейської діяльності, навчатися один в одного та спілкуватися з громадськістю.

Інформація щодо основних доповідачах буде пізніше.

⦁ Конференція відбудеться 2 та 3 жовтня 2024 року в будинку Мідборг університету Акурейрі. Конференція триватиме з 9:00 середи 2 жовтня до 13:00 четверга 3 жовтня.

⦁ На кожну презентацію відводиться 25 хвилин, що включає запитання та відповіді. Тези (максимум 250 слів) слід надіслати електронною поштою (goddsson@unak.is) не пізніше 14 червня. Тези мають містити назву, короткий опис, методи, основні результати та/або аргументи. Включати інформацію про вчене звання, професію та порядок авторів (якщо їх більше). Реєстраційний внесок на конференцію становить 55 євро з особи, у вартість включено програму, каву та закуски. Студенти університету відвідують безкоштовно. Учасники конференції самостійно оплачують проїзд та проживання.

⦁ У середу, 2 жовтня, відбудеться конференц-вечеря.

⦁ Веб-сайт конференції: Policing and Society Conference | Університет Акурейрі (unak.is)

⦁ Декілька авіакомпаній літають до Ісландії, у тому числі Icelandair www.icelandair.com

⦁ Icelandair літає з Рейк’явіка до Акурейрі www.airicelandconnect.is

За додатковою інформацією звертайтеся до Гудмундура Одссона, професора соціології в Університеті Акурейріi goddsson@unak.is; tel. +354 460 8677

 

ЗАВАНТАЖИТИ

 


47