«Мотивація нескорених 2.0»: здобувачів ДДУВС запрошують взяти участь у конкурсі

Анонси університету

В межах соціального проєкту «Scholarship в Україні» стартує конкурс «Мотивація нескорених 2.0». Організаторами заходу є «Scholarship в Україні» за сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Конкурс проводиться з метою підтримки талановитої молоді та закладів освіти, а також надати допомогу у просуванні у період кампанії залучення абітурієнтів. Цей конкурс надає унікальну можливість визнати та підкреслити досягнення здобувачів освіти через талант та креативність.

Тема цьогорічних робіт – «Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів».

Для участі та отримання винагороди у Конкурсі здобувачам освіти або командам необхідно підготувати конкурсну роботу у форматі відеоролика чи презентації, що відображатиме переваги закладу вищої освіти, факультету, інституту, кафедри або наукового гуртка, де вони навчаються.

У Конкурсі «Мотивація нескорених 2.0» переможці (5 закладів освіти) отримують спеціальні нагороди у вигляді «наборів медійника», до якого входять:

⦁ веб-камера;

⦁ освітлення;

⦁ штатив;

⦁ монопод;

⦁ бездротові навушники.

Участь у конкурсі безоплатна.

До участі запрошуються заклади вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти.

Заявки на участь прийматимуться до 25 травня 2024 року на сторінці конкурсу.

Контактна особа – Валуєва Юлія Сергіївна, організатор соціального проєкту «Scholarship в Україні» тел.: (067)6226282; e-mail: grant@scholarship.in.ua

Офіційний сайт: scholarship.in.ua

 

 


39