У ДДУВС відбулась зустріч з представниками Департаменту кримінального аналізу

Новини університету

Участь у зустрічі взяли начальник Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України, полковник поліції Роман БУТКО та начальник управління кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області, полковник поліції Вадим СЕРГІЄНКО. До заходу долучився ректор ДДУВС, полковник поліції Олександр МОРГУНОВ.

Зустріч проведено для курсантів 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України. Для здобувачів протягом року тривають практичні заняття в управлінні кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області, де вони мають змогу отримати інформацію про роботу підрозділу, аналітичні методи пошуку осіб тощо.

Під час зустрічі в ДДУВС Роман БУТКО розповів про історію створення Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України, його структуру та основні завдання.

Увагу акцентовано на повсякденній діяльності Департаменту – залученні до аналітичного супроводження кримінальних проваджень, ідентифікації осіб, а також підготовці аналітичних продуктів для підрозділів Національної поліції України.

Окремо розглянуто способи збору та обробки інформації, яка допомагає у розкритті кримінальних правопорушень.

За результатами зустрічі визначено пріоритетні напрямки підготовки кримінальних аналітиків для підрозділів Національної поліції України.

 

 


52