Досвід практиків для інспекторів Служби освітньої безпеки: заняття в ДДУВС

Новини університету

Заняття за участю практичних працівників відбулося на базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Захід провели представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Наталя УРМАН і начальниця сектору дотримання прав людини Дніпровського районного управління поліції Тетяна МОРГАЛЕНКО. Під час лекції порушувалися питання безбар’єрності, гендерної рівності та прав людини.

Особливу увагу було акцентовано на важливості дотримання прав людини. Також учасники ознайомилися з пріоритетною системою Національної поліції України «Custody Records», яка забезпечує безпеку затриманих і працівників поліції, дозволяючи автоматично фіксувати дії із затриманими особами, починаючи з моменту фактичного затримання і до їхнього поміщення до ізолятора або звільнення.

Було наголошено на принципах роботи системи, а також проілюстровано реальні випадки, коли «Custody Records» захистила поліцейських від неправдивих звинувачень.

Обговорені питання є актуальними для майбутніх офіцерів Служби освітньої безпеки та сприяють якісному та відповідальному виконанню службових обов’язків.

 

 


15