Новий випускник: ще один слухач автошколи отримав водійське посвідчення

Новини університету

Кирило приїздив на практику до автошколи для осіб з інвалідністю ДДУВС із Запоріжжя, склав іспит та отримав водійське посвідчення категорії «В».

Мешканець Запоріжжя Кирило має інвалідність із дитинства. Незважаючи на це, він живе повноцінним життям, працює та подорожує.

Чоловік каже, що для більшої мобільності у щоденній робочій діяльності йому було вкрай необхідне авто, тому він придбав машину і зацікавився курсами водіїв.

Теоретичну частину навчання Кирило опанував у Запоріжжі, а практичні заняття проходив в автошколі для осіб з інвалідністю Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Щотижня він приїздив до Дніпра і кілька годин працював з інструктором, набуваючи практичного досвіду.

Слухач зазначає, що завдяки зручному індивідуальному графіку, високій кваліфікації інструкторів, зручній інфраструктурі та сучасним автомобілям з ручним керуванням навчання в автошколі ДДУВС було простим та зрозумілим.

Після завершення навчання Кирило склав іспит з практичного водіння та отримав омріяне водійське посвідчення. Документ вручив керівник автошколи для осіб з інвалідністю ДДУВС Євген ХОХЛОВ.

Тепер Кирило планує свою першу поїздку у статусі водія саме до Дніпра, оскільки місто йому сподобалося.

«Автошколи для осіб з інвалідністю» – проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується в межах ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Автошкола для осіб з інвалідністю на базі ДДУВС запрошує на навчання на автомобілях з ручним керуванням.

Документи для реєстрації можна подати онлайн.

Довідки за телефоном: 093 676 59 26.

Адреса: м. Дніпро, просп. Науки, 26.

 

 


10