Протидія домашньому насильству: заняття для патрульних поліцейських у ДДУВС

Новини університету

Захід організовано відділенням організації підвищення кваліфікації та спеціалізації Інституту післядипломної освіти та заочного навчання ДДУВС на запрошення кафедри адміністративного права і процесу в межах вивчення дисципліни «Запобігання та протидія домашньому насильству».

З поліцейськими, які проходять довгострокове підвищення кваліфікації, зустрілися представники Дніпровського міського центру соціальних служб: провідний фахівець із соціальної роботи мобільної бригади допомоги постраждалим від домашнього насильства Ольга КОХАН та керівник спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Віта ВОЛКОВА.

Експерти розповіли про сервіси допомоги постраждалим від домашнього насильства, які працюють у місті Дніпро.

Були порушені питання роботи мобільної бригади Дніпровського міського центру соціальних служб, діяльності денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (з кризовою кімнатою).

Розглянуто принципи роботи спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, а також служби телефону довіри.

Зустріч вийшла цікавою і змістовною, викликала жвавий інтерес у учасників, які поставили багато запитань і отримали докладні й професійні відповіді.

 

 


23