Досвід практичного працівника: бінарне заняття для курсантів ДДУВС

Новини університету

Захід був організований кафедрою адміністративного права і процесу за участю відділення організації підвищення кваліфікації та спеціалізації Інституту післядипломної освіти та заочного навчання Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

У бінарному занятті для курсантів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України взяв участь інспектор відділу розшуку та оформлення матеріалів ДТП батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ Управління патрульної поліції в Донецькій області, старший лейтенант поліції Руслан БІЛОЗУБ.

Курсанти отримали нові знання про завдання і функції патрульної поліції, її систему та структуру. Руслан БІЛОЗУБ акцентував увагу на порядку документування порушень Правил дорожнього руху. Курсанти дізналися про випадки складання протоколів про адміністративні правопорушення, умови позбавлення водія права керування транспортним засобом, принципи оформлення матеріалів дорожньо-транспортних пригод без постраждалих та документування інших правопорушень.

Руслан БІЛОЗУБ також поділився практичними кейсами зі службової діяльності та відповів на запитання курсантів.

 

 


41