«Академія поліції»: новий випуск слухачів у ДДУВС

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ відбувся черговий випуск слухачів центру первинної підготовки поліцейських «Академія поліції».

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті правоохоронців, загиблих внаслідок агресії рф, хвилиною мовчання.

З вітальним словом до випускників звернувся проректор ДДУВС, підполковник поліції Ігор КОВАЛЬОВ. Він зауважив про те, що завершення навчання – це важливий етап в житті, який відкриває двері до перспективної професії правоохоронця.

Також до випускників звернувся заступник начальника управління – начальник відділу речового забезпечення Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Запорізькій області, підполковник поліції Олег АЗАРЕНКО. Він привітав їх зі вступом до лав Національної поліції, побажав енергії та наснаги, закликав служити українському народові гідно і з честю.

Усім випускникам «Академії поліції» були вручені відповідні дипломи. До лав Національної поліції України долучаються 30 осіб.

 

 


10