«Слідчий-2024»: квест до Дня юриста у ДДУВС

Новини університету

Захід організовано для курсантів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА під час відкриття квесту наголосив на важливості ґрунтовної підготовки правоохоронців, що починається ще з курсантських років. Він підкреслив, що професіоналізм майбутніх фахівців залежить від якості виконання навчальних завдань, максимально наближених до реальних умов роботи в поліції.

Команди навчальних груп ДР-081-24-1 та ДР-081-24-2 змагалися на п’яти локаціях, вирішуючи завдання та головоломки з використанням сучасних технологій.

В ході квесту курсанти відпрацьовували навички проведення огляду місця події, обшуку, надання першої медичної допомоги, а також використання сучасного обладнання для отримання інформації.

Здобувачі також відповідали на запитання, демонструючи глибокі знання, пов’язані з Днем юриста, історією ДДУВС, Конституцією України та Законом України «Про Національну поліцію».

Учасники зазначили, що інтерактивний формат заходів дозволяє цікаво та ефективно засвоювати навчальний матеріал.

 

 


21