У ДДУВС провели відкрите тренування для дітей з Донеччини

Новини університету

На базі університету відбулося відкрите тренування з футболу за участі дітей з Донеччини з числа внутрішньо переміщених осіб. Захід організовано спільно з Донецьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Тренування провели викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Андрій ПОРОХНЯВИЙ та викладач Дніпровського ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС Олексій КОСТЕНКО.

Спортивний захід розпочали з пробіжки та розминки та місці, після чого учасники виконали спеціальні бігові вправи. В основній частині сконцентрувалися на вправах із м’ячем, зокрема – на розвиток уваги, контролю та ведення м’яча. На завершення хлопці зіграли товариський футбольний матч.

Організатори відзначають: ініціативу започатковано з метою залучення молоді до різних видів спорту, психоемоційної розрядки дітей-переселенців, їхньої «м’якої» інтеграції в суспільство. Тож відкриті тренування триватимуть надалі – наступний захід планують присвятити боротьбі самбо.

 

 


32