«Актуальні питання оперативно-розшукової діяльності в умовах воєнного стану»: вікторина для курсантів ДДУВС

Новини університету

Захід організувала кафедра оперативно-розшукової діяльності Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

У вікторині взяли участь курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України, факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України та Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України.

Перший етап складався з теоретичних запитань: капітани команд по черзі ставили суперникам п’ять запитань.

На другому етапі учасники перевірили знання положень Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність» та «Інструкції з організації взаємодії органів досудового розслідування з іншими органами та підрозділами Національної поліції України в запобіганні кримінальним правопорушенням, їх виявленні та розслідуванні» тощо.

Третій етап – конкурс капітанів: керівникам команд одночасно ставили п’ять запитань, на які вони відповідали по черзі.

За підсумками вікторини перше місце виборола команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України. Друге місце посіла команда Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України, а почесне третє місце дісталося команді факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України.

 

 


21