Курсантів ДДУВС проінструктували перед початком екзаменаційної сесії

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Інструктаж було проведено для здобувачів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

З метою забезпечення прозорості та неупередженості під час екзаменаційної сесії, дотримання дисципліни, законності, недопущення корупційних правопорушень та уникнення поведінки, що може бути розцінена як готовність до таких правопорушень, уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС Руслан ЛУПИР провів інструктаж для курсантів.

Під час зустрічі уповноважений наголосив на необхідності негайного інформування про випадки корупційних чи пов’язаних з корупцією правопорушень. Він також ознайомив присутніх з вимогами нормативно-правових актів, що регламентують організацію освітнього процесу.

Окремо було доведено інформацію про низку гучних корупційних скандалів, які підкреслюють гостроту проблеми корупції в країні. Курсанти переглянули відеоролик із коментарями бійців ЗСУ, що захищають країну на передовій, стосовно виявлених корупційних правопорушень.

На завершення Руслан ЛУПИР зауважив, що корупційні схеми, приховані готівкові кошти та нечесні угоди підривають довіру до законності, показуючи, що корупція проникає в усі сфери життя країни, включаючи охорону здоров’я, правоохоронні органи та міністерства.

 

 


19