«Козацькому роду нема переводу»: вікторина для курсантів ДДУВС

Новини університету

Захід організувала доцент кафедри теорії та історії держави і права, конституційного права та прав людини Дніпровського державного університету внутрішніх справ Юлія ЗАВГОРОДНЯ.

У вікторині взяли участь команди факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України та факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України.

Зі здобувачів вищої освіти було сформовано чотири команди, які продемонстрували знання традицій і звичаїв українського козацтва, виявили ерудицію та активно брали участь в обговоренні питань, що виникали під час вікторини.

Завдання викликали жваве обговорення серед команд. Представники кожної команди активно захищали свої позиції та обґрунтовували відповіді. Спільні зусилля учасників сприяли зміцненню командного духу та забезпечили швидке й обґрунтоване вирішення поставлених завдань.

За результатами вікторини перемогла команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України.

 

 


43