Представники ДДУВС вибороли призові місця на чемпіонаті з самбо

Новини університету

Дводенний чемпіонат, участь у якому взяли спортсмени з усієї України, проходив у Львові. Збірну команду Дніпровського державного університету внутрішніх справ представляли сім спортсменів під керівництвом тренера Володимира РОГАЛЬСЬКОГО.

У чемпіонаті фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з боротьби самбо змагалися 9 збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної поліції України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких координується Кабінетом Міністрів України через Міністерство внутрішніх справ.

В особистій першості курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України Тимофій АНДРІАНОВ здобув друге місце у ваговій категорії до 88 кг.

Курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України Денис ЛУШПАЄВ також виборов друге місце (вагова категорія – до 98 кг).

Здобувач Дмитро КІРНОС – факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України – посів третє місце у ваговій категорії до 58 кг.

Щиро вітаємо спортсменів та тренера команди Володимира РОГАЛЬСЬКОГО із новими спортивними здобутками!

За результатами «Динаміади-2024» збірна ДДУВС у загальному заліку покращила минулорічні позиції.

 

 


15