У ДДУВС відбулась робоча зустріч у рамках проєкту щодо впровадження підходу microlearning у освітній процес

Новини університету

Під час заходу представникам КМЄС презентували навчальні відеоматеріали.

Перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА подякував партнерам за допомогу в удосконаленні підготовки поліцейських, зазначивши важливість залучення експертів КМЄС до лекцій і практичних занять, а також можливість використання сучасного програмного забезпечення компанії uQualio. Він підкреслив, що університет підтримує інноваційні підходи до навчання, оскільки вони підвищують ефективність освітнього процесу.

Представникам КМЄС продемонстрували відеоматеріали, які ілюструють дії поліцейських на блокпостах під час проведення стабілізаційних заходів.

Керівник мобільного підрозділу КМЄС Ове УРУП-МАДСЕН відзначив високу якість матеріалів, їхню зрозумілість для здобувачів і практичну цінність для навчання курсантів не лише ДДУВС, але й інших освітніх закладів зі специфічними умовами навчання. Він також наголосив на важливості новітніх підходів, які відповідають європейським стандартам.

Було також обговорено необхідність впровадження онлайн-тестування після перегляду відеоматеріалів. Крім того, учасники зустрічі запропонували інтеграцію технологій штучного інтелекту для автоматичного перекладу відео англійською мовою, що сприятиме міжнародній співпраці.

 

 


14