Курсанти ДДУВС допомагають та підтримують ЗСУ

Новини університету

Курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ активно долучаються до волонтерських ініціатив. Здобувачі збирають та комплектують гуманітарні посилки для фронту, власноруч шиють речі для бійців.

Так, однією з ключових активностей залишається пошиття подушок і матраців для військових. Із використанням матеріалів і техніки, наданих небайдужими громадянами, курсанти кроять тканину та забивають її наповнювачем, після чого – зшивають у готовий виріб. За словами здобувачів, ініціатива має для них велике значення, оскільки забезпечує бійців на передовій комфортом, допомагає їм відпочити та набратися сил перед виконанням важливих завдань.

На додачу, курсанти опікуються підготовкою та пакуванням гуманітарних посилок для військових. Туди входять продукти харчування, теплий одяг, предмети особистої гігієни, медичні засоби та інші необхідні речі. Курсанти ретельно пакують кожну посилку, аби вона безпечно дісталася своїх адресатів.

Такі волонтерські ініціативи не лише покривають потреби українських захисників, але й виховують у молоді патріотизм, відповідальність та усвідомлення важливості внеску у загальну перемогу. Курсанти ДДУВС доводять, що навіть під час навчання можна знаходити час для допомоги та підтримки тих, хто цілодобово стоїть на захисті країни.

 

 


13