«Гендерна проблематика в умовах правового режиму воєнного стану»: засідання наукового гуртка в ДДУВС

Новини університету

Засідання наукового гуртка було проведено кафедрою теорії та історії держави і права, конституційного права та прав людини Навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України.

Регіональні навчання із запобігання корупції в ДДУВС

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ відбулися регіональні навчання із запобігання корупції, які пройшли у змішаному форматі за підтримки Управління запобігання корупції Міністерства внутрішніх справ України.

Перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА взяв участь в профорієнтаційній зустрічі щодо вступної кампанії-2025

Новини університету

Захід було організовано Головним управлінням Національної поліції України в м. Київ для випускників середніх шкіл міста у онлайн-форматі.

«Процесуальне інтерв’ю. Basic»: ювілейна національна розвиткова програма в ДДУВС

Анонси університету

До участі в програмі запрошуються слідчі, детективи та прокурори з досвідом публічної служби від одного року, а також викладачі кримінально-правових дисциплін та психології закладів вищої освіти.

Вибухотехніка: заняття для слухачів спеціалізації «Служба освітньої безпеки» ДДУВС

Новини університету

Заняття провів завідувач кафедри тактико-спеціальної підготовки ДДУВС Вадим ФУРСА, який нещодавно завершив навчання на тренінгу з протимінної безпеки в місті Пейя (Республіка Сербія).

ДДУВС із робочим візитом відвідав начальник управління психологічного забезпечення Міністерства внутрішніх справ України

Новини університету

Під час дводенного візиту до Дніпровського державного університету внутрішніх справ Андрій КОСТЮК провів консультативну нараду з психологами (mental tutors).

Робоча зустріч представників ДДУВС з керівництвом Управління кримінального аналізу Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області

Новини університету

Мета зустрічі – організація процесу залучення здобувачів вищої освіти 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України до територіальних підрозділів поліції для набуття практичних навичок.

Щирі співчуття з приводу передчасної смерті водія відділу автотранспортного забезпечення ДДУВС Олега Горецького

Новини університету

Колектив Дніпровського державного університету внутрішніх справ висловлює глибокі та щирі співчуття з приводу передчасної смерті Олега Горецького, водія відділу автотранспортного забезпечення.