Єдність через мову: ДДУВС долучився до загальнонаціонального радіодиктанту

Новини університету

Представники Дніпровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у щорічній акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності», присвяченій Дню української писемності та мови.

Кухарі Титани: новий проєкт ДДУВС для ветеранів-військових

Новини університету

У Дніпровському державному університеті внутрішніх справ стартував новий соціальний проєкт для ветеранів-військових, який допомагає їм опановувати кулінарні навички. До першої зустрічі долучився ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ.

«Розслідування воєнних злочинів слідчими поліції під час війни»: лекція Сергія БОЛВІНОВА у ДДУВС

Новини університету

До лекції долучилися проректор ДДУВС, підполковник поліції Ігор КОВАЛЬОВ, здобувачі вищої освіти та науковці відомчих закладів вищої освіти. Захід у Дніпровському державному університеті внутрішніх справ відбувся в онлайн-форматі.

«Роль поліцейських підрозділів служби освітньої безпеки у створенні безпечного освітнього середовища для учасників освітнього процесу»: бінарне заняття в ДДУВС

Новини університету

Захід було організовано для слухачів спеціалізації «Служба освітньої безпеки» Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

Звіт щодо проведення електронних консультацій з громадськістю

Анонси університету, Новини університету

Щодо присвоєння Дніпровському ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання Дніпровського державного університету внутрішніх справ імені Олександра ГОСТІЩЕВА, підполковника поліції, командира штурмового полку «Цунамі».