Курсанти ДДУВС змагалися у військовому багатоборстві

Новини університету

На базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ пройшли змагання з військового багатоборства. Участь у них взяли понад 40 здобувачів вищої освіти.

Збірні команди з урахуванням часу проходили воєнізовану смугу перешкод у спорядженні. Такі вправи розвивають фізичну витривалість, координацію рухів, вміння приймати рішення у стресових ситуаціях.

За результатами змагань перше місце посіла команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Національної поліції України. Срібло присудили збірній факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України, бронза – у ННІ підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України. Переможців нагородив проректор ДДУВС, підполковник поліції Ігор КОВАЛЬОВ.

За словами організаторів, змагання сприяли розвитку військово-прикладних навичок, умінь, вихованню морально-психологічних якостей майбутніх поліцейських, а також відпрацюванню навичок, необхідних для виконання службових завдань в умовах воєнного стану.

 

 


17