До університету завітали школярі Дніпропетровська та області

Новини університету

Традиційно, останньої суботи місяця університет відкриває двері для усіх бажаючих дізнатися про навчальний заклад та юридичну освіту, яку зможе отримати, вступивши до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.


 Школярі в університеті

Знайомство з навчальним закладом майбутні вступники розпочали з бесіди у конференц-залі, під час якої школярам та їх батькам були детально роз’яснені умови та правила вступу до університету у 2016 році, а також про особливості підготовки подання документів для майбутніх курсантів і студентів.

Далі, на гостей чекала ознайомча екскурсія територією університету, під час якої вступникам показали лекційні зали, аудиторії, кафедру тактико-спеціальної підготовки, кафедру спеціальної фізичної підготовки, стрілецькі тири, музей. Також, школярі мали змогу на власні очі побачити умови, в яких живуть курсанти та студенти.

 Школярі в університеті  Школярі в університеті

Окрім цього, гості навчального закладу відвідали виставку зброї, де мали змогу власноруч, під наглядом інструкторів, розібрати та зібрати навчальну зброю, та поласувати у курсантській їдальні гарячим чаєм та випічкою.

 Школярі в університеті


896