Активісти юридичної клініки «Істина» завітали до Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області

Новини університету
Керівництво та студенти-консультанти юридичної клініки «Істина» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зустрілися з першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Ольгою Захаровою та з начальником Управління з питань нотаріату та банкрутства Тимофієм Дудіним.

Головного територіального управління юстиції
Перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Ольга Захарова та начальник Управління з питань нотаріату та банкрутства Тимофій Дудін.
Зустріч була присвячена актуальним проблемам реформування органів юстиції в Україні. Учасники заходу акцентували увагу на необхідності «переформатування» діяльності органів юстиції, спрощення процедури отримання документації, онлайн-послуг громадянами України, іноземцями та особами без громадянства.

Керівництво та студенти-консультанти юридичної клініки «Істина» ДДУВС
Студенти-консультанти юридичної клініки «Істина» ДДУВС

Студенти ДДУВС активно брали участь в обговореннях та дискусіях, а отримані знання зможуть використати у консультативній, науковій та подальшій практичній діяльності.


788