Курсанти ДДУВС провели для вихованців школи-інтернату лекції на тему здорового способу життя

Новини університету
«Здоров’я – не все, але без здоров’я немає нічого», – ця теза Сократа стала лозунгом під час лекції курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ із вихованцями підшефної школи-інтернату № 2 міста Дніпропетровська.

У розрізі виховної години з учнями проведено лекції на тему «За здоровий спосіб життя». Така тема була обрана не дарма, адже здоров’я і гармонійний розвиток – домінуюча проблема у процесі виховання підростаючого покоління.

Здоров’я дітей в останні роки має стійку тенденцію до погіршання. Причини різні, серед них особливу роль відіграють погана екологія та низький соціально-економічний рівень життя. Ці та інші фактори провокують розвиток таких негативних явищ, як послаблення імунітету, різного роду хронічні захворювання, погіршення зору, сколіоз, неврози та навіть депресії.

Курсанти факультету № 2 акцентували увагу учнів на необхідності вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися та займатися спортом, зокрема, показали деякі цікаві вправи під час фізкультхвилинки.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


910