В інтерактивній кімнаті ДДУВС проходять спільні заняття для курсантів та діючих поліцейських

Новини університету
Відтепер, для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ заняття в інтерактивній кімнаті проходять спільно з поліцейськими патрульної поліції міста Дніпропетровськ.

Курсанти разом з патрульними засвоювали та відпрацьовували на практиці тему «Протидія насиллю в сім’ї».

Інтерактивна класна кімната розділена на дві аудиторії. Перша – імітує двокімнатну квартиру і оснащена відеокамерами. У ній курсанти та патрульні розігрують сцену «Дії працівників поліції після прибуття на сімейно-побутовий конфлікт». Інша – навчальна аудиторія, дає змогу відтворювати змодельовану ситуацію на екрані. В основу рольової гри покладені сценарії, які враховують різні ситуації розвитку подій на місці сімейно-побутового конфлікту.

Переглядаючи інсценування в інтерактивній кімнаті на плазмовому моніторі, поліцейські та курсанти разом із викладачем проаналізували допущені помилки та відпрацювали практичні навички поведінки в типових ситуаціях.

З курсантами та поліцейськими працював викладач кафедри адміністративного права та адміністративної діяльності ДДУВС Микола Репан, який зазначив: «Сьогодні ми бачимо результати спільних зусиль, що стануть ефективним засобом для підвищення професіоналізму діючих та майбутніх поліцейських у протидії насильству в сім’ї».

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 041