День відкритих дверей на факультеті ДДУВС у Кривому Розі

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

У Кривому Розі розпочинає роботу факультет Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, на який розпочато набір на денну та заочну форми навчання за кошти фізичних або юридичних осіб. У зв’язку з цим на факультеті відбувся День відкритих дверей.

До навчального закладу завітали випускники та старшокласники загальноосвітніх шкіл, а також співробітники поліції м. Кривого Рогу.

З гостями спілкувалися директор Центру, кандидат юридичних наук Ольга Черевач, викладач Олена Проценко, випускниця Криворізького факультету ДДУВС Дар’я Кошеленко та завідувач навчально-методичного відділення, кандидат юридичних наук Артем Шапарь, які розповідали про умови, правила та терміни прийому на навчання та відповіли на запитання вступників та їхніх батьків.

День відкритих дверей у Центрі спеціалізації (м. Кривий Ріг)
День відкритих дверей у Центрі спеціалізації (м. Кривий Ріг)

Далі для гостей була організована екскурсія навчальним закладом. Гості побували у навчальних аудиторіях, на плацу, відвідали криміналістичний полігон, психотренінговий комплекс, спортивні зали та їдальню. Також у цей день гості побували на виставці наукової та навчальної літератури з різних галузей права, переглянули фільм про Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ.

День відкритих дверей у Центрі спеціалізації (м. Кривий Ріг)

Наостанок керівництво побажало майбутнім вступникам успішно скласти вступні іспити та вступити до вищих навчальних закладів.

 

 


1 474