Курсанти університету змагалися з волейболу, футболу та настільного тенісу

Новини університету

Організували та провели змагання члени спортивної ради Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ разом із курсовими офіцерами 3-го курсу факультету № 3 Андрієм Андреєвим та Олександром Галеміним.

На волейбольному університетському майданчику зустрілися збірні команди юнаків навчальних груп ПС-345-347 та ПС-341-344, остання і здобула перемогу у змаганнях. Серед дівчат першість виборола команда навчальних груп ПС-345-347.

Наступного дня відбулися змагання з футболу, де було представлено 4 команди. Змагання відбувалися за круговою системою. У результаті напруженої боротьби перемогу здобули команди навчальних груп 345 та 347.

Курсанти університету змагалися з волейболу, футболу та настільного тенісу
Третьокурсники демонстрували спортивну майстерність із настільного тенісу

Також третьокурсники демонстрували спортивну майстерність із настільного тенісу. Від кожної навчальної групи було представлено по два хлопці та по дві дівчини. Серед чоловіків переможцем став Дмитро Атанов, серед жінок – Анжеліка Куць.

Учасники та вболівальники отримали багато позитивних емоцій та неймовірний заряд енергії.

Учасники та вболівальники отримали багато позитивних емоцій та неймовірний заряд енергії. Вітаємо переможців і бажаємо нових перемог у світі спорту!

 

 


1 251