Реалізація програми «подвійний диплом» та академічної мобільності триває

Новини університету

У рамках реалізації програми «подвійний диплом» та академічної мобільності студентів і викладачів до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з робочим візитом завітала делегація Університету ім. Яна Кохановського у складі ректора Яцека Семаняка та начальника відділу роботи зі студентами Агнешки Сверчек.

Нагадаємо, між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Університетом ім. Яна Кохановського у м. Кельце був підписаний договір про співробітництво. За умовами договору студенти отримали можливість на базі диплома бакалавра, вступивши в магістратуру Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Право», одночасно вступити та навчатися в магістратурі Університету ім. Яна Кохановського за спеціальністю «Адміністрація» та по завершенню навчання отримати два дипломи про здобуття вищої освіти у державному українському та державному європейському виші. Окрім цього, студенти, які мають диплом бакалавра, вступивши в магістратуру Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», матимуть можливість отримати спільний диплом вищезазначених навчальних закладів за зразком, визначеним спільним рішенням вчених рад.

Під час зустрічі з представниками польської делегації ректор ДДУВС Віталій Глуховеря розповів про особливості організації навчання та практики в очолюваному ним університеті. Далі сторони обговорили подальші шляхи реалізації програми «подвійний диплом» та висловили надію на її успішний старт.

Студенти та курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ радо зустрілися з гостями із Польщі. Під час зустрічі переглянули відеофільм про умови навчання, проживання та організацію дозвілля польських студентів.

Ректор Університету ім. Яна Кохановського Яцек Семаняк розповів про очолюваний ним навчальний заклад, його історію, закликав дніпровських студентів активно брати участь у міжнародних освітніх програмах, збагачувати навчальний та науковий потенціал шляхом переймання та використання світового досвіду, після чого залюбки відповів на всі запитання студентів та курсантів ДДУВС.

Для гостей із Польщі була організована екскурсія визначними, цікавими місцями Дніпра. Попрощалися з взаємними побажаннями успіхів і надією на подальшу плідну співпрацю.

 

 


1 484