В університеті відкрито сучасний мультимедійний тир

Новини університету

На кафедрі тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відкрили сучасний мультимедійний тир, у якому можна одночасно виконувати вправи з бойовою, травматичною та пневматичною зброєю.

Використання мультимедійних технологій дозволяє інсценувати будь-які ситуації, у які може потрапити поліцейський при виконанні своїх службових обов’язків.

Принцип роботи нового тиру базується на використанні мультимедійного проектора, який моделює різні бойові ситуації: бій на вулицях міста, бій у транспорті, лісі тощо. Це стає можливим завдяки сенсорному екрану, який дозволяє оперативно проводити оцінювання влучності при стрільбі.

Викладачі кафедри переконані, що використання мультимедійних технологій підвищить ефективність практичних занять у рази, адже відтепер практикуми з вогневої підготовки для майбутніх офіцерів поліції будуть максимально наближеними до реальності.

Також технології нового тиру дозволяють збільшити кількість повторень безпосередньої стрільби та зменшити час, який витрачається на обслуговування мішені, що суттєво інтенсифікує навчальний процес.

Використати зброю в найкоротший термін із максимальною точністю – такій тактиці можна навчитися у щойно відкритому мультимедійному тирі. А це в свою чергу не може не мотивувати майбутніх офіцерів до занять вогневою підготовкою.

 

 


2 371