Модельне судове засідання в Одесі: участь команди ДДУВС

Новини університету

На базі Київського районного суду міста Одеси пройшов III турнір із цивільного права та процесу. Партнерами заходу виступили факультет цивільної та господарської юстиції Національного університету «Одеська юридична академія», юридична фірма «АНК» та Юридичне бюро Сергєєвих.

Турнір проходив у декілька етапів. Спочатку учасники складали процесуальні документи (позовну заяву та заперечення до неї) за фабулою, змодельованою на реальних подіях, потім команди позивача та відповідача імітували судове засідання.

Команду «Правники Істини» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ представляли курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Мазенко Наталя та студент 2-го курсу юридичного факультету Андрій Торопов.

«Турнір видався неймовірно цікавим та запеклим. Жодне у нашій практиці навчальне модельне судове засідання ще не бачило такої активної боротьби», – ділиться враженнями Андрій Торопов.

За результатами роботи учасники отримали сертифікати від Ліги студентів Асоціації правників України та посібники за авторством провідних фахівців Національного університету «Одеська юридична академія».

 

 


2 011