У ДДУВС пройшов День відкритих дверей: докладніше про нові спеціальності

Новини університету

День відкритих дверей розпочався для гостей з оркестру університету. Від джазових стандартів – до популярних мелодій вітчизняних та зарубіжних виконавців. Музиканти дарували присутнім настрій, енергію та позитивні емоції.

Потім гостей запросили до конференц-зали.

Декан факультету економіко-правової безпеки ДДУВС підполковник поліції Роман Кацуба та декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко розповіли присутнім про професію юриста та правоохоронця, правила прийому до університету, про умови вступу на факультети за державним замовленням, нові спеціальності тощо. Між іншим заспокоїли батьків: у закладі студенти не лише отримають якісну освіту, університет – своєрідна територія безпеки для студентів. Тут суворо дотримуються дисципліни та порядку, здорового способу життя.

Після завершення офіційної частини майбутніх абітурієнтів запросили до екскурсії територією Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Старшокласники та їхні батьки побували на виставці зброї, відвідали тир, спортивну залу, казарми тощо.

Також відвідали залу судових засідань. Тут студенти навчаються бути суддями, адвокатами, адже створені всі умови реального судового засідання.

Серед гостей заходу – Владислава Рибальченко. Дівчина приїхала на День відкритих дверей із Солонянського району.

Владислава поділилася своїми враженнями від побаченого: «Достатньо довго мрію вступити до цього навчального закладу. В принципі, я отримала всю інформацію, яка мене цікавила. Повністю задоволена тим, що приїхала. Мені дуже сподобалась екскурсія, я побачила університет як маленьке містечко. Я багато дізналась, і мої прагнення бути курсантом цього навчального закладу ще більше посилилися. Я буду подавати документи. Хочу бути курсантом. Цікавить факультет кримінальної поліції».

Тимофій Хижняк завітав до університету з Павлограда: «Єдина, на мою думку, професія, яка мені підходить – поліцейський. Мій батько теж працював у поліції. Мені дуже сподобалася екскурсія. Найбільше – тир. Вразив спортзал, обладнаний на вищому європейському рівні. Мені подобається криміналістика. От здам ЗНО і буду подавати заяву. Тільки до цього університету. Я визначився остаточно».

 

 


2 832