Дівчина-весна: у ній – розум, краса та талант!

Новини університету

Ліза Лук’янченко – студентка 4-го курсу юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Її фото на дошці пошани навчального закладу, дівчина гарно навчається, активна, наполеглива та попри все досягає поставлених перед собою цілей.

З 6-ти років Ліза займалася спортивно-бальними танцями, закінчила Ліцей творчості, що у Мелітополі. На рахунку талановитої танцівниці – тільки переможні кубки та медалі, здобуті на всеукраїнських та міжнародних конкурсах із хореографії.

«Дуже любила танцювати з самого дитинства, а ось про те, що вмію ще й співати дізналася випадково, вже будучи студенткою другого курсу. Просто зайшла якось до університетської вокальної студії і відчула, що душа співає, а руки так і тягнуться до мікрофона», – розповідає Ліза про те, як розпочалася її історія солістки-вокалістки.

«Це неймовірно талановита дівчинка, її наполегливості та завзятості варто повчитися кожному. За що б не взялася Ліза, завжди досягає своєї мети, і все у неї виходить на відмінно. Ми з нуля вчилися співати, опановували нотну грамоту, удосконалювали техніки дихання, інтонували. Методом помилок та проб, творчих пошуків, непоборного бажання бути на сцені Лук’янченко успішно дебютувала на своєму першому у житті концерті із піснею «Лише у нас на Україні», – розповідає про одну зі своїх улюблених учениць викладач із вокалу Світлана Немирович.

З тих пір студентка не пропустила жодного концерту в університеті. Любить творчість українських співачок Ірини Федишин, Тіни Кароль та Христини Соловій, залюбки розучує та виконує їхній репертуар.

Саме на заняттях із вокалу наша героїня зустріла своє кохання – випускника ДДУВС Андрія Скрипника. Студентка та колишній курсант прекрасно знаходять спільну мову, бо обоє живуть творчістю, без пісні свого життя просто не уявляють. Нещодавно Ліза познайомилася з батьками коханого, так от у той же вечір зіркова пара вперше заспівала дуетом.

Окрім вокальних здібностей у Лізи є талант конферансьє. Гарна мова, чітка дикція, сценічна майстерність, «душа у кожному слові», – такі якості студентка щораз демонструє, виходячи на сцену у ролі ведучої.

Улюблені предмети в університеті – криміналістика, кримінальне право та процес. Наразі студентка юрфаку навчається на військовій кафедрі, вже через пів року отримає військове звання молодший лейтенант запасу. По закінченні вишу мріє працювати в одному з підрозділів СБУ.

 

 


2 042