Практичний досвід та цінні професійні поради

Новини університету

Учора студенти 2 курсу юридичного факультету ДДУВС завітали до Новокодацького відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області. У рамках Дня відкритих дверей майбутні фахівці з юриспруденції мали змогу якнайточніше дізнатися про тонкощі практичної роботи.

Практичний досвід та цінні професійні поради

Юнакам та дівчатам провели екскурсію відділом та розповіли про діяльність органів виконавчої служби, обов’язки та права державного виконавця. Крім цього, студенти дізнавалися про можливості стажування в структурному підрозділі Управління державної виконавчої служби.

Конкретні приклади, практичні ситуації, спілкування з досвідченими практиками, – у рамках візиту молодь детальніше розглянула механізм виконання судових рішень.

Практичний досвід та цінні професійні поради

«Нам одразу ж розповіли про те, що отримати цінні професійні знання неабияк важливо, бо лише так ми зможемо вийти на якісно новий рівень, – ділиться враженнями студент факультету Микола Гурмач. – Цікава розмова з практиками, можливість на власні очі побачити, з чим вони стикаються кожного дня, – такі зустрічі мотивують обрати цю сферу юриспруденції».

Практичний досвід та цінні професійні поради

Після проведення бесіди студентам вручили інформаційні буклети Міністерства юстиції України «Я маю право на виконання рішення суду: Пам`ятка стягувача та Пам`ятка боржника». Усі бажаючі отримали також листівки «Діями втілюємо справедливість», щоби в подробицях ознайомитися із порядком та правилами прийому на службу.

 

 


807