Курсанти та викладачі ДДУВС вибороли призові місця на Чемпіонаті ФСТ «Динамо» з самбо

Новини університету

Нещодавно у Дніпрі відбувся Чемпіонат ФСТ «Динамо» України за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019» з самбо. Першість виборювали представники збірних команд правоохоронних органів та рятувальних служб. Який результат показали курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, далі докладніше.

Курсанти та викладачі ДДУВС вибороли призові місця на Чемпіонаті ФСТ «Динамо» з самбо

У змаганнях взяло участь 8 команд із близько 70 учасників. Кожен боровся у свій ваговій категорії.

За результатами Чемпіонату ФСТ «Динамо» України з самбо збірна ДДУВС посіла друге місце, поступившись незначною кількістю балів досвідченим спортсменам-професіоналам з Центрально-територіального управління Національної гвардії України. Бронзу отримали представники Донецького юридичного інституту.

В особистому заліку у ваговій категорії понад 100 кг третє місце посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Валер’ян Овдін, а у ваговій категорії до 90 кг бронзовим призером став курсант Криворізького факультету Ілля Дюк. Третє місце у ваговій категорії до 74 кг також посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дмитро Нагорний.

«Я вже вдруге взяв участь у змаганнях такого рівня. На мою думку, це найкраща підготовка для спортсмена. Наша команда показала справжню боротьбу, тому виступили ми гідно. Особисто моя мета на найближче спортивне майбутнє – Чемпіонат України», – зазначив Дмитро Нагорний.

У ваговій категорії до 62 кг за перемогу боролися курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. Третім став Олексій Черняк, а другим – Богдан Ларіонов.

Підтримати спортивний дух курсантів та показати свою майстерність вирішили й досвідчені тренери – викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ: декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Балабан, викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки Владислав Шеверун та Володимир Рогальський. Сергій Балабан та Володимир Рогальський у категорії до 100 кг та 74 кг вибороли першість, а Владислав Шеверун посів третє місце.

 

 


1 066