Вона обирає розвиток!

Новини університету

Жінки можуть усе! Цього виразу, мабуть, уже достатньо для того, аби зрозуміти: перед тобою – яскрава представниця сучасного покоління молоді. Грає у шахи, бо з дитинства полюбляє вибудовувати стратегії. Пише наукові роботи і переконана: навчання – найкоротший шлях до успіху. А ще захоплюється IT-технологіями і навіть має диплом HTML-розробника. І це все у 20 років! Сьогодні спілкуємось зі студенткою факультету соціально-психологічної освіти та управління Русланою Сокол.

Вона обирає розвиток!

Чому обрали ДДУВС, і чим саме захопив СПОУ?

У мої плани щодо вступу ДДУВС потрапив несподівано. Цей університет захопив мене своїм серйозним і важливим напрямом у навчанні. Також зацікавив новий факультет соціально-психологічної освіти та управління зі спеціальністю «Менеджмент». На сайті знайшла детально і гарно описані переваги цього напряму, тому зробила свій вибір на користь ДДУВС.

Вона обирає розвиток!

Охарактеризуйте свій факультет трьома словами.

Відкритість, розуміння, незалежність.

Наукова діяльність: які переваги вона дає студенту, і чи варто взагалі молоді витрачати стільки часу на науковий напрям розвитку?

Наукова діяльність допомагає студенту розвивати мислення і поглинати нову, актуальну і цікаву інформацію щодо того напряму, в якому він працює. Я вважаю, що треба витрачати час на те, що тебе цікавить, адже час – це найцінніший ресурс. Особисто для мене робота з інформацією цікава тим, що розвиває уяву і вміння аналізувати широкий обсяг фактів, виділяючи головне.

Окрім наукової діяльності цікавитесь сферою IT-технологій. Як прийшли до цього?

Сфера ІТ мені подобалась ще зі шкільних років. Я гарно опановувала все, що пов’язано з комп’ютером. Повільно, але впевнено знайомилась із програмуванням. Час минув, а я залишаюсь вірною цій справі.

Як не втрачати натхнення вчитися, опановувати нові навички?

Щоби не втрачати натхнення, треба розуміти, що знання завжди будуть цінуватись. Розумійте це і навчайтесь, незалежно від ситуацій і обставин. Це обов`язково дасть свої плоди. Опановувати навички – завжди складно. Але якщо вам складно, значить ви рухаєтесь у вірному напрямку.

Вона обирає розвиток!

Існує стереотип, що шахи – це не жіноча справа. Ви з цим не погодитесь?

Не погоджуся з цим висловом, адже жінки можуть все! Я почала цікавитися шахами ще в школі і мала гарні результати, за час навчання в університеті також були перемоги. Коли змагалась у турнірі в стінах ДДУВС, побачила, скільки жінок захоплюються грою в шахи і мають справжній хист!

Вона обирає розвиток!

Назвіть 3 речі, без яких не може обійтися студент?

Знання з минулих лекцій, гарний сніданок, бажання навчатись.

Чи є у Вас якісь “ритуали”, забобони перед сесією?

Так, мій ритуал називається «Не пропускати жодне заняття». Рекомендую його кожному! Сесія тоді проходить легко, адже все те, що ви прослухали і опрацювали на заняттях, дає свої позитивні результати.

 

 


731