Коли омріяна спеціальність – це покликання

Новини університету

Не кажіть, що вам бракує вільного часу, якщо не спілкувалися з цією дівчиною. Серед її досягнень – не тільки успішне навчання, а й спорт (за плечима – танці, легка атлетика, гімнастика), художня самодіяльність та участь у КВК, студентській весні. І взагалі: на факультеті підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, як розповідає курсантка 3 курсу Марія Ізюменко, життя вирує по-справжньому.

Коли омріяна спеціальність – це покликання

Легка атлетика, танці, гімнастика – у Вас дуже насичене спортивне життя. Чому обрали саме поліцію? Адже тепер, напевно, часу на улюблені заняття вже не так багато?

Я вважаю, що хобі та професія повинні відрізнятися та доповнювати одне одного. Тоді життя стає більш цікавим та різноманітним. А дивлячись на роботу поліцейських, можу сказати, що спорт – це одна із найголовніших складових нашої професії. Я особисто змалечку мріяла працювати в поліції. Гадаю, тому, що це стан моєї душі, справжнє покликання. Перш за все, хочеться допомагати людям, щоб вони дійсно почували себе захищеними.

Коли омріяна спеціальність – це покликання

Як встигати добре вчитися, займатися спортом та творчістю в університеті? Є якісь власні секрети?

Ні, жодних секретів. Я завжди викладаюсь на повну в будь-якій справі, неважливо, це спорт чи навчання.

Коли омріяна спеціальність – це покликання

Чим взагалі Вам подобається факультет превентивної діяльності, що його вирізняє з-поміж інших?

Ціную наш факультет за те, що нас навчають комунікації з населенням, адже, як на мене, це найголовніше, з цього все починається. У нашій професії довіра людей – це справжня необхідність. А взагалі для кожного свій факультет найкращий. Ось так і для мене превентивна діяльність найкраща у всьому.

Коли омріяна спеціальність – це покликання

Ви вчитеся за програмою “2 роки курсант, 1 рік слухач”. Як Ви оцінюєте можливість практикуватися вже зараз?

Це дуже цікаво, адже практика завжди корисна, особливо в нашій професії. Тому дуже позитивно відношусь до цього нововведення. Це те, що нам конче необхідно зараз.

Коли омріяна спеціальність – це покликання

Що б Ви порадили тим, хто цього року стане першокурсниками факультету ПД?

Терпіння, в першу чергу, наснаги, а найголовніше – не зупинятися на початку цієї нелегкої справи. А ще маю невеличке побажання, так би мовити, від людини, яка випускається цього року з ДДУВС: підтримуйте престиж провідного факультету нашого університету!

 

 


803