Безпека дітей на дорозі понад усе: викладачі ДДУВС провели інтерактивний урок для юних кадетів із Кам’янського

Новини університету

Викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ нагадали першокласникам про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Такий захід для учнів загальноосвітньої школи № 30 (м. Кам’янське) провели напередодні канікул, в останній день навчального року.

Доцентка кафедри тактико-спеціальної підготовки Станіслава Миронюк та старша викладачка кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Світлана Рижкова розповіли, як треба переходити вулицю і в яких місцях.

Також нагадали про культуру поведінки на дорогах, місця та правила їзди на велосипеді.

Особлива увага зверталася на обов’язковість використання одягу зі світловідбиваючими елементами у вечірню пору.

Для унаочнення дітям показали мультфільм-казку «Правила дорожнього руху для дітей». Після чого кожну ситуацію детально розбирали разом із викладачами.

Школярі продемонструвати, як вони засвоїли дорожню грамоту, відгадуючи тематичні загадки.

«Такі заходи дають змогу сформувати у школярів навички безпечної поведінки на дорозі!» – переконана старша викладачка кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Світлана Рижкова.

Уважні очі дітей та гарний настрій свідчили про те, що урок вдався! Дорожню абетку напередодні літнього відпочинку кадети засвоїли на «відмінно».

«Діти були у захваті від заняття та зустрічі зі справжніми офіцерами поліції. Розповідали один з поперед одного батькам про зустріч, ділилися враженнями та отриманими знаннями», – розповів учитель 1-А класу КЗ «Середня загальноосвітня школа № 30» КМР Віктор Колодій.

На згадку про зустріч гості із Дніпра презентували школярам дитячий юридичний журнал-розмальовку «Поліцейська академія для малюків».

 

 


892