Закохатися у майбутню професію – done!

Новини університету

Нещодавно курсанти факультету превентивної діяльності ДДУВС продовжили знайомство з практичними підрозділами Національної поліції України, у яких згодом будуть проходити стажування за оновленою програмою «2 роки курсант – 1 рік слухач». Докладніше – далі.

Цього разу керівники факультету влаштували для майбутніх поліцейських ознайомчу екскурсію місцем розташування підрозділу поліції особливого призначення.

Для курсантів організували виставку зброї, яка застосовується для виконання службових завдань.

Далі хлопці та дівчата відвідали тренувальні майданчики, де поліцейські продемонстрували спеціальні прийоми та вправи для зміцнення духу й тіла.

У рамках екскурсії організували також товариський футбольний матч між командою факультету превентивної діяльності та підрозділу поліції особливого призначення.

Зокрема, відбулося знайомство з бойовою технікою, але не просто у форматі екскурсії. Натомість курсанти мали змогу проїхатися службовим транспортом разом із деканом факультету полковником поліції Костянтином Бахчевим.

«Найяскравіші емоції ми отримали під час поїздки службовим транспортом. У цей момент відчули себе не просто командою чи родиною, а й цілісним механізмом, що працює в одному ритмі. Ми думали про спільну мету, уявляли, що разом прямуємо на службове завдання», – ділиться враженнями курсантка факультету превентивної діяльності Єлизавета Вільхова.

Наприкінці екскурсії на курсантів чекала справжня польова каша та запашний чай із лимоном, якими смакували разом із керівництвом факультету та поліцейськими.

 

 


383