Конкурс на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в системі МВС України. Переможців визначено!

Новини університету

Міністерством внутрішніх справ України на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проведено конкурс на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах МВС.

Щорічне проведення конкурсу сприяє створенню умов для інноваційного розвитку, підвищення якості навчальних та наукових видань, мотивації до активної видавничої діяльності, а також популяризації відомчої освіти і науки.

Для участі у конкурсі було подано понад 140 найменувань конкурсної продукції за 13 номінаціями. Зокрема, свої навчально-наукові праці представили 2 науково-дослідні установи та 13 закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За результатами обговорень і плідних дискусій на засіданнях конкурсних комісій сформовано рейтингові списки у кожній номінації, згідно з якими 20 жовтня на підсумковому засіданні оргкомітету визначено переможців, яких буде нагороджено дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.

Вітаємо переможців конкурсу!

Переможці Конкурсу на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в системі МВС України.

 

 


481