Фотовиставка про українських захисниць відкрилася у ДДУВС!

Новини університету

Фотовиставка «Жінки, мир і безпека в Україні» відсьогодні працює у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Проєкт ініційовано у рамках «16 днів проти насильства».

Виставку організовано зусиллями проректорки ДДУВС Лариси Наливайко та помічниці ректора з гендерних питань Ірини Грицай.

Одними з перших переглянули світлини спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Людівін Естьєн та Деніс Янєв, а також курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Фотовиставка включає в себе 33 світлини з історіями українських захисниць та проходить за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд» у співпраці зі Структурою ООН з питань гендерної рівності і розширення прав і можливостей жінок («ООН-Жінки») та парламентським міжфракційним об’єднанням «Рівні можливості». Зокрема виставка опублікована у партнерстві з Офісом Віце-прем’єр-міністра з європейської та євроатлантичної інтеграції України та Урядовою Уповноваженою з питань гендерної політики, а також за фінансової підтримки Швеції.

Фотовиставка працюватиме у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ до 10 грудня. Упродовж цього часу переглянути світлини з українськими захисницями зможуть усі бажаючі (локація виставки – квадратна зала університету).

 

 


422