Даруємо дітям щирі емоції!

Новини університету

Продовжуємо вітати малечу напередодні новорічних свят! Представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ сьогодні відвідали КЗО «Ліцей «Сокіл»» ДОР та презентували дітлахам подарунки.

Новорічні вітання вихованцям підшефного закладу цього разу привезли курсанти та слухачі Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції під керівництвом заступника директора інституту майора поліції Андрія Андреєва.

Представники ДДУВС привітали дітей з наближенням новорічних свят, подарували смаколики, а також відповідали на питання старшокласників щодо вибору майбутньої професії та особливостей навчання в університеті.

Курсант 3 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Микита Шурганов до ліцею «Сокіл» приїхав уперше. Зазначає: емоцій від зустрічі з дітлахами залишилося дуже багато.

«Моя особиста мотивація полягала в тому, що хотілося зробити приємність дітям. Як тільки вони нас побачили, відразу зраділи та охоче спілкувалися з нами. Навіть святковий концерт для нас влаштували!» – розповідає курсант.

Наприкінці зустрічі гостям презентували коровай як символ вдячності за увагу та турботу, а також різдвяний вінок.

 

 


638