На освітньому фронті – успішний контрнаступ української культури!

Новини університету

Виховний захід «Українські патріотичні пісні сучасних популярних виконавців» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Творче заняття організували представники кафедри соціально-гуманітарних дисциплін разом зі студентами 1 курсу ННІ права та інноваційної освіти.

У рамках заходу лунали композиції Христини Соловій, KAZKA, Андрія Хливнюка, Олександра Пономарьова, СКАЙ, Monatik, Макса Барських, Катерини Бужинської, Океан Ельзи, DZIDZO тощо.

Студентам також запропонували обговорити тематику пісень, їхнє значення для суспільства та роль музики і творчих митців у підтримці незламності духу нашого народу, звитяги військових сил, віри у майбутнє України.

«Підтримка національно-патріотичного виховання та проведення таких заходів відіграє важливу роль для держави під час трагічних воєнних подій», – зазначила доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Ольга Ядловська.

Зокрема викладачка підкреслила надзвичайну активність здобувачів вищої освіти у підготовці та проведенні заходу.

У ходу творчого заняття студенти також наголосили на важливості популяризації української мови у сучасному суспільстві, підтримки національних традицій, проведення різноманітних патріотичних заходів в освітній сфері. Проводили й історичні паралелі сьогоднішніх подій із утисками української національності та державності з боку росії.

 

 


471