Реєстрацію на участь у національному мультипредметному тесті продовжено до 19 квітня

Новини університету

Рішення ухвалене Міністерством освіти і науки з огляду на ситуацію у державі. Так, охочі, які зареєструвалися для участі у ЗНО, мають у травні обов’язково підтвердити бажання складати національний мультипредметний тест, а також повідомити організаторам регіон, у якому вони перебуватимуть у липні.

«Завдяки освітянам і технологіям дистанційного навчання, наперекір складнощам у більшості регіонів, вдається організувати освітній процес. Нагадаю, що 1 квітня відбулася презентація моделі вступу у 2022 році. Аби вступити до омріяного університету, кожен охочий має складати національний мультипредметний тест (НМТ). Для його проходження необхідна реєстрація на участь», – зазначив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Детальніше про алгоритм дій – на сайті Українського центру оцінювання якості освіти: https://testportal.gov.ua/prodovzheno-reyestratsiyu-dlya-uchasti-vstupnyh-ispytah-do-bakalavratu/.

А також слідкуйте за оновленнями сайту Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та офіційних акаунтів закладу у соцмережах.

 

 


579