Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує курсантів університетів системи МВС України прослухати серію відкритих лекцій від Жозе Баррето, відомого фахівця у сфері цивільної безпеки, присвячених методикам ефективного спілкування поліції із засобами масової інформації, що пройдуть з 18, 19 та 20 квітня (15:00 – 16:00).

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

🔺 Пан Жозе Баррето, полковник Національної республіканської гвардії Португалії, учасник численних міжнародних місій ООН та ЄС, який до грудня 2021 року очолював відділ з питань публічного порядку Консультаційної Місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні. Пан Баррето має понад 30 років роботи у поліції, відповідав за командування спеціальними поліцейськими підрозділами, був золотим командиром у кількох важливих великих подіях та спеціальних поліцейських операціях. Він має дипломи журналістики і політології Лісабонського університету, є автором національних та міжнародних технічних публікацій, а також трьох романів, пов’язаних з його участю у міжнародних місіях.

🔺 Формат лекцій – онлайн.

Серія складатиметься з трьох лекцій.

✅ Перша лекція буде присвячена основним правилам та стратегічним засадам спілкування речників поліцейських підрозділів зі ЗМІ.

✅ У другій лекції будуть детально розглянуті стратегії ефективного використання соціальних медіа поліцією, а також комунікація у цифровому просторі.

✅ Завершить серію відкритих лекцій аналіз комунікації представників правоохоронних органів із засобами масової інформації під час кризових ситуацій.

🔺 Мова проведення лекцій – англійська, тому у вас буде нагода удосконалити знання іноземної мови, використовуючи відповідний канал. Також буде доступний синхронний переклад на українську мову (канал української мови).

Запрошуємо приєднуватися за посиланням (постійне для всіх трьох лекцій): us02web.zoom.us

ID: 876 0186 8850; Пароль: 111111

 


365