Курсантам в системі МВС: запрошуємо прослухати цикл лекцій від фахівця з Португалії!

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує курсантів з університетів системи МВС України прослухати цикл відкритих лекцій від полковника Національної республіканської гвардії Португалії Жозе Баррето – відомого фахівця у сфері цивільної безпеки. Лекції будуть присвячені методикам ефективного спілкування поліції із засобами масової інформації.

Заняття проходитимуть в онлайн-форматі упродовж 18-20 квітня. Початок о 15:00. Тривалість лекції – 60 хвилин.
План роботи:

  • перша лекція буде присвячена основним правилам та стратегічним засадам спілкування речників поліцейських підрозділів зі ЗМІ;
  • друга лекція включатиме в себе детально розглянуті стратегії ефективного використання соціальних медіа поліцією, а також тему комунікації у цифровому просторі;
  • третя лекція передбачає аналіз комунікації представників правоохоронних органів із засобами масової інформації під час кризових ситуацій.

Мова проведення лекцій – англійська. Також буде доступний синхронний переклад на українську мову (канал української мови).

Запрошуємо приєднуватися за посиланням (постійне для всіх трьох лекцій): https://us02web.zoom.us/j/87601868850?pwd=aitEZkNhMi9mTkN2bmRVMzN5UUNmQT09
ID: 876 0186 8850; Пароль: 111111

Зазначимо, що Жозе Баррето є учасником численних міжнародних місій ООН та ЄС. До грудня 2021 року очолював відділ з питань публічного порядку Консультаційної Місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні. Пан Баррето має за плечима понад 30 років роботи у поліції, відповідав за командування спеціальними поліцейськими підрозділами, був командиром у спеціальних поліцейських операціях.

Спікер має дипломи магістра з журналістики і політології Лісабонського університету, є автором національних та міжнародних технічних публікацій, а також трьох романів, пов’язаних з його участю у міжнародних місіях.

 

 


372