Колектив ДДУВС вітає ректора Андрія Фоменка з Днем народження!

Новини університету

Шановний Андрію Євгеновичу! Бути професіоналом своєї справи, гідно очолювати університет та щодня прагнути до відкриття нових горизонтів, – у цьому запорука процвітання закладу та справжній талант. Безумовно, Ви володієте ним майстерно!

Під Вашим керівництвом Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ залишається флагманом розвитку правничої та правоохоронної освіти не лише у регіоні, але й у всій державі.

Ви з ретельною увагою та глибоким розумінням справи підходите до впровадження у навчальний процес найбільш авторитетних і перспективних програм, тренінгів, проєктів. Завдяки цьому наш університет постійно вдосконалюється у всіх напрямах, щоби з кожним роком пропонувати курсантам і студентам ще більш наближену до практичних реалій та європейських методик освіту.

Від щирого серця вітаємо Вас із Днем народження та ювілейною датою – 50-літтям!

Ми раді працювати під Вашим керівництвом і віримо, що з настанням миру усі разом продовжимо виводити наш університет на якісно новий рівень освіти, гідний наслідування фаховими закладами Європи!

Бажаємо Вам залишатися таким же цілеспрямованим, розсудливим, мудрим і уважним до кожного працівника, студента чи курсанта! Нехай кожна Ваша ідея з легкістю втілюється у життя та множиться численними здобутками і перемогами. Нехай доля подарує мир та світло, новий день буде насиченим, яскравим та плідним, а рідні оточують любов`ю та затишком.

Непоборного оптимізму, сміливого підкорення нових вершин, невичерпного натхнення, міцного здоров`я та здійснення найзаповітніших мрій!

З Днем народження! З ювілеєм, пане ректоре!

З повагою та найщирішими побажаннями

колектив ДДУВС

 

 


724