Робочий тиждень розпочався з нагород!

Новини університету

Відзначили кращих працівників за професіоналізм та бездоганну службу. Саме такою приємною подією стартував понеділок у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Традиційно нагородження відбулося у рамках засідання ректорату. Зі знаковими професійними досягненнями та проявлену ініціативу колег вітав ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Відомчою заохочувальною відзнакою Національної поліції України – медаллю «20 років сумлінної служби» нагороджено першого проректора полковника поліції Олександра Юніна.

Також нагороди отримали працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, які рішуче та професійно надали першу домедичну допомогу непритомному чоловікові. Про вчинок доцентки підполковника поліції Оксани Мисливої та старшого викладача Артема Плахотного ми вже писали на сайті університету: https://dduvs.edu.ua/2022/04/30/navchaty-zahyshhaty-ryatuvaty.

Сьогодні наші рятівники були відзначені ректором університету та отримали пам’ятні медалі «55 років ДДУВС».

Щиро вітаємо з відзнаками та бажаємо працівникам університету ще більше прогресивних ідей, вдалих ініціатив та професійного розвитку!

 

 


683