Міжнародне підвищення кваліфікації в умовах війни

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

VI Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників «Разом із визначними лідерами сучасності: цінності, досвід, знання, компетентності і технології для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу».

Міжнародна програма підвищення кваліфікації | World History: Famous Personalities (whfpdubai.com)

Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів в сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема, Елона Маска, Джеффа Безоса, Рея Даліо, Еммануеля Макрона, Сергія Бріна і Ларрі Пейджа, Майка Тайсона, Джорджа Лукаса, Тіма Кука, Джеймса Камерона, Крістофера Нолана, Джорджа Мартіна, Дєна Брауна, Меріл Стріп, Тома Круза, Марго Роббі, Річарда Бренсона, Кеті Перрі та багатьох інших.

Забезпечується переклад або субтитрування, крім того наявна можливість дивитися в оригіналі англійською мовою з субтитрами.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний час.

Реєстрація на Програму: до 24 червня 2022 року.

Тривалість Програми: з 23 червня до 20 серпня 2022 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 18-20 серпня 2022 року.

Що дає участь в цій програмі?

✓ Дозволить успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії та вчені і педагогічні звання, адже приймаючі участь в Міжнародній Програмі, Ви підтверджуєте свій міжнародний науковий та освітній досвід, що призведе до відчутного підвищення зарплати та появі перспектив стрімкого кар’єрного зростання, дозволить реалізувати амбіції щодо зростання, розвитку та досягнень.

✓ Сертифікат про проходження Міжнародної програми на 180 годин або 6 кредитів ECTS (з них 15 годин передбачено під питання інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено отримання Міжнародного освітнього гранту №EG/B/22/05/08 (пункт 10 ліцензійних умов) та загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми, які вимагаються Міністерством освіти і науки України.

✓ Присвоєння кваліфікацій Міжнародного Керівника Категорії Б в галузі освіти чи науки, згідно класифікації ЮНЕСКО та Міжнародного вчителя/викладача, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти або науки, та визнається в 120 країнах світу, зокрема, Близького Сходу, Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, Україні, США, країнах ЄС та Латинської Америки тощо.

Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1500 гривень реєстраційного внеску. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 81 500 гривень.

Реєстрація: до 24 червня 2022 року через офіційну електронну пошту Інституту education@whfpdubai.com

Для реєстрації:

1. Надішліть наступну інформацію на e-mail education@whfpdubai.com

Прізвище, ім’я по-батькові українською мовою в давальному відмінку та ім’я і прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для міжнародного сертифікату).

Дату народження

Місто і область проживання

Місце роботи і посаду

e-mail і мобільний телефон

В темі листа вкажіть «Реєстрація на міжнародну програму».

2. Після проведення реєстрації на програму Вам будуть виставлені платіжні реквізити для сплати реєстраційного внеску, а після підтвердження оплати, Ви отримаєте доступ до закритого каналу, де з початком програми будуть розміщуватися лекції та виступи спікерів.

 


871