ENGin: Травневі новини

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Команда продовжує активно працювати та допомагати будувати міжкультурний діалог між Україною та світом. Учасники програми не тільки розповідають всьому світу про події в країні, але і діляться своїм досвідом та привертають увагу до України!

  • Збільшено верхню вікову межу до 35 років

Враховуючи те, що офіційне юридичне визначення “молоді” в Україні до 35 років, було вирішено збільшити верхню вікову межу для допомоги молодим спеціалістам не тільки у подоланні мовного бар`єру та страху розмовляти англійською, але й отримати нові навички для налагодження роботи як в Україні, так і у співпраці з іноземними роботодавцями.

  • ENGin приєднався до U.S. – Ukraine Business Council

U.S. – Ukraine Business Council – це провідна торгова асоціація Америки, що виступає за більш тісні звʼязки та співпрацю між Україною та США! Їхня робота тісно повʼязана з допомогою молодим українцям покращити навички англійської мови та побудувати міжкультурний діалог з метою подальшої відбудови України та підтримки її економічного розвитку.

  • Про ініціативу говорять українські та Світові ЗМІ

Цього місяця про ініціативу ENGin написали 25 видань, зокрема сайт журналу VivaForum Daily, сайти телеканалів ICTV та Новий канал та різні канали партнерів програми.

  • Отримано нові гранти від партнерських організацій

Завдяки підтримці від Nova Ukraine та Hromada команда ENGin зможе покращити програму.

  • Представники команди ENGin провели освітні заходи для учасників та партнерів

5 травня відбувся Майстер-клас по написанню резюме та облікових записів LinkedIn, де учасники змогли почути поради про те, як правильно скласти своє резюме. 

11 травня відбувся тренінг на тему інформаційної допомоги армії та ЗСУ, під час якого менеджер партнерств розповів про види боротьби з ворогом на інформаційному полі.

Надалі планується продовження організації освітніх заходів та проектів.

  • Запущено YouTube канал

Канал вже зараз містить чимало корисних матеріалів та ресурсів у відеоформаті. Підписуйтеся за посиланням. Також не забудьте натиснути на “дзвіночок” для того, щоб не пропустити нові відео. Також прохання рекомендувати канал учасникам Програми!

Допоможіть розширити нашу спільноту, поділившись своїм досвідом участі у програмі на сторінці ENGin у Facebook  або ​Google.

Як це зробити:​

1) Перейдіть за посиланням вище. Натисніть на вкладку «Відгуки».

2) ​ Напишіть відгук (за бажанням можна додати світлину).​

3) ​ Опублікуйте відгук.​​

І не забудьте розказати про ENGin своїм друзям та колегам!​

  • Корисні посилання для вивчення англійської мови:
  • Usingenglish – сайт, на якому ви знайдете різноманітні матеріали: ресурси з граматики, тести, форуми, матеріали для вчителів англійської мови.
  • Learn English Today – сайт, де ви можете знайти безкоштовні ресурси та матеріали для ESL-EFL всіх рівнів.
  • Preply – сервіс для вивчення предметів, мов або хобі з репетиторами на ваш вибір. В теперішніх умовах Preply пропонує українцям ​Language Assistance Program в рамках якої репетитори-волонтери працюють із переміщеними українцями, які хочуть вивчити англійську мову або покращити свої мовні навички за допомогою відеодзвінків. Реєстрація за посиланням (українською). Окрім цього, платформа містить ресурс Learn English Grammar Online в якому викладено 250 вправ, що спрямовані на різноманітні аспекти знань англійської мови: від розширення словникового запасу до покращення граматики.

 


308